fbpx
- Udsyn A/S - boligudvikling, ejendomme, investeringer, lejligheder
17386
page-template-default,page,page-id-17386,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Før indflytning

KONTRAKT

Når du har sagt ja til en bolig fremsender vi lejekontrakt til dig. Lejekontrakten skal underskrives og sendes retur til os inden 3 hverdage, ellers kan vi udleje lejemålet til anden side. Vi gør opmærksom på at lejekontrakten er bindende.

Regler og vilkår vil altid fremgå af din lejekontrakt.

DEPOSITUM

Ved lejemålets ikrafttræden skal du betale:

 

  • 3 måneders depositum
  • 1-3 måneders forudbetalt leje
  • Første måneds husleje + forbrug

 

Den forudbetalte leje bos op i opsigelsesperioden. Du skal dog fortsat betale aconto beløb i opsigelsesperioden.

Depositum og forudbetalt leje skal indbetales senest 14 dage før indflytning. Bemærk at det ikke er muligt at afdrage deposita og forudbetalt leje.

INDFLYTNINGSSYN

På den angivne indflytningsdato vil du mødes med ejendomsadministratoren og gennemgå lejemålet for evt. fejl og mangler. Rapporten vil du modtage efterfølgende på mail.
Du vil til indflytningssynet modtage en fejl- og mangelliste som skal afleveres til Ejendomsadministrator senest 14 dage efter nøgleoverdragelse. Rapporten samt fejl- og mangelliste vil blive opbevaret indtil du fraflytter lejemålet.

El, vand og varme

Udlejer tilmelder dig el, vand og varme. Her skal du ikke aktivt selv gøre noget.

El betales altid direkte til forsyningsvirksomheden. Du vil efter administrator har tilmeldt dig, modtage et velkomstbrev.

Vand og varme blive målt på individuelle målere. Vand og varme bliver opgjort 1 gang årligt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev