fbpx
- Udsyn A/S - boligudvikling, ejendomme, investeringer, lejligheder
18089
page-template-default,page,page-id-18089,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Opsigelse & Fraflytning

Opsigelse

Når du gerne vil opsige din lejebolig skal dette altid meldes skriftlig til udlejer. Enten pr. mail eller brev.

Opsigelsen skal være modtaget senest den første hverdag i en måned, for at opsigelsesvarslet er gældende fra og med den pågældende måned.
Hvis den 01. er en helligdag, skal opsigelsen være indgivet hos os senest den sidste hverdag i den forgangene måned.

Du vil altid modtage en bekræftelse fra administrationen på din opsigelse. Her vil der fremgå dato hvor der afholdes fraflytningssyn samt hvornår dit lejemål skal være ryddet og rengjort og hvor lang tid du hæfter for leje.

Husk at du som lejer er forpligtet til at betale husleje indtil opsigelsesperioden ophører.

Fraflytning & Istandsættelse

Som lejer skal du være fraflyttet lejemålet senest 10 hverdage før datoen for ophøret af lejeperioden så der kan foretages flyttesyn og istandsættelse.

Inden du fraflytter lejemålet skal der foretages en grundig rengøring.

 

Du finder en vejledning her.

 

Du vil sammen med en repræsentant fra UDSYN A/S gennemgå lejemålet, for at fastsætte de arbejder der skal ske i forbindelse med fraflytning. Der vil altid blive taget udgangspunkt i den indflytningsrapport der blevet lavet da du indflyttede lejemålet.

Istandsættelsen udføres af UDSYN A/S, efter lejeren er fraflyttet. Istandsættelse samt efterfølgende rengøring sker på lejers regning.

Flytteafregning

På flytteafregningen vil der fremgå hvilke arbejder der har foretaget i lejemålet samt materialeliste med priser, depositum, forudbetalt leje samt evt. restance hvis du har dette.

Derudover tilbageholder vi et mindre beløb til evt. efterbetaling på efterfølgende vand og varmeregnskab.

Som hovedregel vil du modtage din flytteafregning 4-8 uger fra den dato, hvor du ikke længere hæfter for lejemålet.

Genudlejning

Når du har opsagt dit lejemål, har du pligt til at stille dit lejemål til rådighed for fremvisning. Vi forsøger altid at samle fremvisninger så du bliver mindst mulig generet.

Hvis du ønsker at vi prøver at genudleje dit lejemål før opsigelsesperioden ophører, bedes du skrive dette i din opsigelse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev