Privat

Find jeres nye drømmehjem i dag!

Uanset om du er på udkig efter jeres næste lejehus- eller lejlighed, så kan vi, hos Udsyn A/S, sagtens hjælpe dig. Vi har private lejemål der passer til alle uanset om det er dig alene, eller en flytning med hele din familie. Tag endelig et kig på nogle af vores private lejemål og kontakt os hvis du har lyst til, at komme til en fremvisning eller har lyst til at høre mere om de forskellige muligheder. Du kan også tilmelde dig vores venteliste og være den første til, at høre om det, når vi får nye private lejemål ind i vores lejemålskartotek. Du kan til hver en tid afmelde dig igen og én gang i kvartalet skal du aktivt vælge, at forblive på listen.
Se lejemål

Venteliste

Tilmeld dig vores venteliste i dag!

Så er du den allerførste der får besked når vi får nye lejemål ind i vores lejemålskartotek. Du kan til hver en tid afmelde dig igen og én gang i kvartalet skal du aktivt vælge, at forblive på listen.
Formålet med ventelisten er, at du automatisk vil komme først i køen ved at være tilmeldt vores venteliste og derved løbende får besked, når vi får nye lejemål ind.
Vi håber selvfølgelig, at du hurtigt finder hvad du søger gennem ventelisten eller, at vi løbende kan inspirere dig med nye lejemål.
Tilmeld dig

Storytelling

Svendborg danner familierammen

Svendborg er en dansk havne- og søfartsby på det sydlige Fyn. Med 27.068 indbyggere er det Fyns næststørste by efter Odense. Svendborg er hovedby i Svendborg Kommune på Sydfyn og hører til under Region Syddanmark. Svendborgs bymidte byder på et handelsliv, med travle gågader og et hyggeligt caféliv som både indbyggere og turisterne nyder godt af. Du finder også en meget lang række af specialforretninger, små butikker, store flotte strøgbutikker og skønne fødevarebutikker. Altså, byder Svendborg på noget for hele familien.
Kontakt os her